torstai 22. tammikuuta 2015

Kolme kauppaa, joista saatat löytää kosmetiikkaa halvalla

Tässä merkinnässä esittelen lyhyesti muutaman Iso-Britanniassa sijaitsevan verkkokaupan, joista saatat löytää lempikosmetiikkaasi edullisesti. Lopuksi myös vinkki eräästä hiusharjasta - tangle teezeristä! En hyödy tästä merkinnästä rahallisesti mitenkään enkä ole saanut tätä kirjoitusta vastaan mitään ilmaistuotteita. 

Voi tuntua hassulta tilata esim. shampoita ja meikkejä ulkomailta, mutta tuotteet ovat useimmiten suomalaisia kauppoja edullisempia. Aiemmin kaikissa näissä kaupoissa oli pienissäkin tilauksissa täysin ilmaiset postikulut, mutta nykyisin käytäntöä on hieman muutettu. PS. Tämä merkintä on päivitetty kooste aiemman blogini merkinnöistä. En juuri nyt ole tilannut näistä verkkokaupoista, joten vaikka olen pyrkinyt päivittämään tiedot, kaikki eivät ihan välttämättä ole ajan tasalla.

1. Feelunique (feelunique.com)

Suosittu verkkokauppa, josta voit tilata edullisesti esim. shampoita ja meikkejä monilta tunnetuilta merkeiltä (esim. TIGI, Bare Escentuals, L'Oréal Professionnel, Schwarzkopf, jne.). Itse suosin aika paljon luonnonkosmetiikkaa ja sitäkin kaupasta löytyy, esimerkiksi Weledan, Laveran, John Masters Organicsin ja Lovean tuotteita on myynnissä.

+ Ei toimituskuluja, jos tilaus on yli 15e/£10.
+ Laaja valikoima.
+ Yleensä Suomea edullisemmat hinnat (erityisesti alennusmyyntien aikaan hintaero selkeä).
+ Maksaa voi myös Paypalilla tai vaikka Visa Electronilla.
+/- Sivustolla ilmoitetaan, että tuotteet postitetaan yhden arkipäivän sisällä ja näin kahdella tilauskerralla tapahtuikin ja tuotteet olivat alle viikossa postilaatikossani. (Mutta yhdellä tilauskerralla paketti lähti postiin vasta viikon päästä tilauksesta -> asiakaspalvelusta vastattiin silloin, että alennusmyynnin takia heillä oli silloin todella paljon ruuhkaa.)
- Ei inci-listoja näkyvillä.

Feelunique ei sijaitse varsinaisesti Briteissä, vaan siihen kuuluvalla Jerseyn saarella (ei EU:n jäsen) eli yli 21e:lla ei kannata tilata per tilaus, ettet joudu alv-erotuksia makselemaan. Ilmeisesti alvien maksamisesta saa kuitenkin korvauksen kaupalta, jos niin vahingossa käy.

PS. Netistä saattaa löytää alennuskoodin kauppaan.

2. Lookfantastic (lookfantastic.com

+ Laaja valikoima kosmetiikkatuotteita (myös luonnonkosmetiikkaa), esimerkiksi Aveda, Weleda, Melvita, bareMinerals, Redken, dermalogica, TIGI, jne.
+ Useimmiten Suomea edullisemmat hinnat.
+ Ei postikuluja.
+ Nopea toimitus; yleensä n. viikko.
+ Kerran tilaukseni hukkui matkalla (ei seurantakoodia). Otin yhteyttä asiakaspalveluun, joka laittoikin uuden paketin tulemaan.
- Sivut ovat hieman sekavat...
- Ei inci-listoja näkyvillä.

3. BeautyBay (BeautyBay.com)

+ Melko laaja valikoima erilaisia kosmetiikkatuotteita; esim. bareMineralsin ja Bonacuren tuotteita löytyy.
+ Hinnat yleisesti ottaen edullisempia kuin esim. suomalaisissa kaupoissa.
+ Ei postikuluja, jos tilaat yli 13e:lla.
+ Toimitusaika nopeahko (n. viikko).
+ Paketoitu hyvin; ei hajoamisvaaraa.
+/- Kaupassa voi maksaa mm. luottokorteilla ja myös Visa Electronilla. (Kaupan etusivulla on myös PayPal-kuvake, mutta PayPalilla maksaminen on mahdollista vain yli £35 tilauksissa.)
- Tuotteista ei ole inci-listoja näkyvillä.

Vinkki: hiusharjaksi Tangle Teezer!

Monet ovat ehkä kuulleet Tangle Teezer -hiusharjoista, joiden luvataan olevan hellävaraisia hiuksille. Takut lähtevät hyvin – vaikka se saattaakin viedä hieman kauemmin aikaa kuin normaaleilla hiusharjoilla – ja hiukset eivät esim. katkeile niin helposti kuin tavallisilla hiusharjoilla. Sopii myös hyvin märkien hiusten harjaamiseen. (Voit lukea lisää suomenkielisiltä sivuilta.)

Tangle Teezer - hiusharja, jota voin suositella

Tangle Teezereitä myydään edellä mainituissa kaupoissa:
BeautyBay (nyt esim. original ja salon elite -versiot tarjouksessa n. 11e);
Feelunique.com (original n. 14e);
Lookfantastic.com (original n. 14e). 

Sokoksen verkkokaupassa ja NetAnttilassa hinta on tällä hetkellä n. 17e.
Googlettelu kuitenkin kannattaa, sillä esimerkiksi tällä hetkellä Hiusverkosta saa alennuksesta Salon Elite -mallin 13e:lla.


PS. Katso myös postaukseni iHerb.comista.


1 kommentti :

  1. Pöh - nyt jos koskaan kuuluu suosia suomalaisia kauppoja. Työpaikat eivät synny sillä, että ostamme tuotteet ulkomailta. Entä niiden aiheuttamat rahtauspäästöt, kun tuotteita kuljetellaan pitkin maapalloa?

    VastaaPoista

Kerrohan sinäkin mielipiteesi!