keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Miksi minäkin bloggaan?

Hyvä tapa välttyä gradun (tai muiden opiskeluihin liittyvien juttujen) kirjoittamiselta: keksi yhtäkkiä, että aloitat kokonaan uuden blogin. Toiminee myös vaikkapa yöunien menettämiseen.

Olen kirjoittanut blogeja aiemminkin (mm. vinkkilinkki-blogia, jonka kirjoituksista siirrän osan tänne päivitettyinä), mutta olen kaivannut jo jonkin aikaa piristystä bloggaamiseeni. Tuntui helpommalta aloittaa puhtaalta pöydältä kokonaan uusi blogi, joten tässä se siis on.

Miksi kirjoitan? Monestakin syystä. 

1. Kirjoittaminen on kivaa. Ja mitä enemmän kirjoittaa, sitä paremmaksi siinä yleensä tulee. Joitakin kirjoituksia varten täytyy kerätä tietoa muualtakin kuin vain omasta päästä, joten samalla oppii itse lisää.

2. Muiden hyödyksi. (Aiemmassa blogissani suosittuja merkintöjä olivat kokemukset erilaisista verkkokaupoista sekä esimerkiksi Espanjan Costa del Solin kaupunkien nähtävyyksistä kertovat postaukset.)

3. Kun olin aikoinaan raskaana (+ jo yritysaikana), oli bloggaaminen hyvää vertaistukea. Joukkoon mahtuu toki ilkeitäkin ihmisiä, mutta suurimmaksi osaksi kommentit ovat mukavia. Luen nykyäänkin monia perhe-elämään keskittyviä blogeja & mielellään sitä ottaa kantaa asioihin muutenkin kuin vain lyhyissä kommenteissa. Tässä blogissa en tule avaamaan elämääni kovinkaan tarkasti, mutta on kuitenkin mukavaa kirjoitella joitakin asioita ylös. En ole mitään salaista päiväkirjaa itselleni osannut koskaan pitää, mutta onneksi sentään lapsen vauvakirjaa on ahkerasti tullut täyteltyä. ;)

4. Harrastus se tämäkin. En bloggaa rahan takia, joten turhia mainoksia ei blogissani esiinny. (Yhteistyöpostaukset ovat vähän niin ja näin; olen niitä yhteen blogiini tehnyt, mutta tällöin pidän tärkeänä sitä, että haluan suositella kyseisiä tuotteita oikeasti. On hieman ärsyttävää, kun jotkut blogit ovat vain täynnä pelkkää kehumista olevia "toteutettu yhteistyössä yrityksen x kanssa" -merkintöjä.)

Mistä kirjoitan?

Satunnaisia kuulumisia elämästäni. Mielipiteitä ja kommentteja erilaisista asioista. Kokemuksia verkkokaupoista, joista olen tilannut. Tietoa mm. joistakin matkailukohteista, joissa olen ollut.

Blogin nimi?

Haha. Se vain sattui tulemaan päähäni, sillä olin lukenut juuri jokin aika sitten lapselle Tiitiäisen satupuuta ja sieltä siis lorua "Peikko ja kuu".

Tervetuloa blogini lukijaksi!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerrohan sinäkin mielipiteesi!