maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kurkista jääkaappiin!

Kaivelin vanhan blogini merkintöjä, kun etsin sieltä tänne siirrettäviä postauksia. Luonnoksista löysin "jääkaapin sisältö" -merkinnän, joka oli jäänyt kesken ja unohtunut. (Olin siis alkanut kirjoittaa sitä vastauksena Puutalobaby-blogissa julkaistuun kirjoitukseen.)

No, nappasinpa nyt viikonloppuna kauppareissun jälkeen uuden kuvan & tein nopeasti selitykset sisällöstä. Tämä kuvaa siis oikein hyvin sitä, mitä jääkaapistamme löytyy usein heti kauppareissun jälkeen. Ja näyttää hyvin sen, kuinka sekava järjestys jääkaapissamme usein on... aika tarkkana saa olla, ettei hedelmiä ja kasviksia pilaannu jonnekin hyllyn perälle (joo, valitettavasti välillä niin tapahtuu). Niitä tulee paljon tarjouksista ostettua.


Suurempana näet tätä tekstiä klikkaamalla.

Jatkan siis haastetta näin pari vuotta myöhässä. Eli esittele oma jääkaappisi!

EDIT 10/2015. Oli pakko nyt kuvata hieman siistimpikin versio, kun tuli tämä merkintä mieleen ruokajuttuja kirjoittaessani ja nyt siis jääkaapissa ei ollut niin älytöntä määrää tavaraa. :DEdit 7/2016: Ajattelin nyt vielä kuvata kesäisen jääkaapin, mikä kuvastaa hyvin sitä, miten vuodenaika vaikuttaa erityisesti hevi-osaston tuotteisiin.
1 kommentti :

  1. Tämä oli hauska. Ihanan täysi jääkaappi muuten. :) Sellaiset, joissa näkyy vain valo ovat jotenkin surullisia. Pitäisiköhän tehdä samanlainen oman jääkaapin sisällöstä. :D

    VastaaPoista

Kerrohan sinäkin mielipiteesi!