lauantai 25. huhtikuuta 2015

Blogilista lopettaa

Blogilista.fi:n etusivulle on ilmestynyt tiedote, jonka mukaan palvelu lopettaa toimintansa maanantaina 1.6.2015.

En itse ole käyttänyt Blogilistaa koskaan blogien seuraamiseen, mutta uusia kiinnostavia blogeja on sen kautta voinut kivasti etsiskellä. Onhan sivusto ollut samanlainen jo pitkään eli kehittämiseen ei ole innostusta näyttänyt olevan (tuskinpa siis kovin tuottava sivusto), mutta lopetuspäätös oli silti hieman yllättävä...

No, mutta: tämä blogi on uusi ja en ole tätä jaksanut kauheasti mitenkään mainostaa, koska kirjoittamiseen ei nyt sittenkään ole ollut aikaa. Ehkä kuitenkin innostun taas kirjoittamaan säännöllisemmin, kun aikaa on enemmän, joten blogiani voi seurailla monella tapaa.

Esimerkiksi Bloglovin'-palvelussa ja Twitterissä.
Lisäksi RSS-syötteen voi lisätä selaimen kirjanmerkkeihin, Blogger-blogissa lukulistalle tai Wp.comissa omaan Lukijaan. Feedlynkin kautta seuraaminen onnistuu!

Satuinpa myös törmäämään sellaiseen palveluun kuin Blogipolku. Uusi palvelu eikä ihan kaikkea olla mietitty/tehty loppuun asti... Esimerkiksi uudet postaukset haetaan toistaiseksi vain Blogger-blogeista eli esimerkiksi wp-alustalla olevat bloggaajat joutuvat käsin lisäämään uudet artikkelit sivustolle (ja kukapa sellaista jaksaa). Mutta ehkäpä tuosta on tulossa hyvä korvaaja Blogilistalle? Se jää nähtäväksi. Liityinpä sinne siis huviksi, joten sielläkin voi sitten seuraajaksi ryhtyä. EDIT: Nyt sivuston automaattihaku hakee postaukset myös wordpress-blogeista.

2 kommenttia :

 1. Luulisi että muillekin alustoille tulee??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siksi kirjoitinkin, että "haetaan toistaiseksi vain..."
   Joitakin muutoksia sivustolle näyttää jo nyt tulleen tässä parin päivän aikana!

   Poista

Kerrohan sinäkin mielipiteesi!