maanantai 14. syyskuuta 2015

Hei hei, rattaat!

Aluksi – ensimmäiset puoli vuotta – musta-harmaat yhdistelmävaunut seisoivat vaunukoppa paikoillaan takaoven vieressä; silloin kun ne eivät olleet vaunulenkillä tai päikkärikäytössä terassilla. Sitten vaunukoppa lensi säilöön ja yhdistelmävaunut palvelivat sen jälkeen säännöllisessä käytössä rattaina pari vuotta. Viimeisen puoli vuotta ne ovat olleet edelleenkin takaoven vieressä, mutta käyttöä ei ole oikein enää ollut. Nyt melkein 3-vuotias N on matkustanut lähinnä kävellen, polkupyöräni istuimessa tai itse polkien omalla polkupyörällään (auton lisäksi siis). Kevättalvella kävimme joitakin kertoja rattaiden kanssa kaupassa, mutta silloinkin niistä oli iloa vain ostoksien kuljettamista ajatellen, sillä "minä haluan itse kävellä".

Siispä nyt vihdoin viikonloppuna runko laitettiin kasaan ja rattaat säilöön vaatehuoneen perälle. Mitä ne tuossakin ovat turhaan tilaa pitkään vieneet. o_O

Matkarattaatkin meillä on, mutta tarpeettomat nekin ovat olleet jo pitkään... Edes Espanjan-matkalle emme rattaita mukaan siis ottaneet. Kävelimme välillä pitkiäkin matkoja siellä, mutta tyttö jaksoi yllättävän hyvin kuumuudesta huolimatta. Joitakin kertoja äiti tai isi joutui kantamaan.

Espanjan kuumuudessakin N käveli reippaasti itse.
Joillakin pidemmillä kävelymatkoilla täytyi toki hieman kantaa.
N haluaa kävellä itse eli ei kädestäkään yleensä halua pitää kiinni... Espanjassakin sai siis itse kävellä kävelyteillä, ja suhteellisen hyvin muisti aina sen, että kun tulee autotie tms., niin silloin kädestä täytyy ottaa kiinni eikä sitten silloin mitään vastustellut.

Minkä ikäisenä teillä rattaat laitettiin pois käytöstä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerrohan sinäkin mielipiteesi!