perjantai 28. elokuuta 2015

Torremolinos @ Costa del Sol

Torremolinos on monien suomalaistenkin turistien matkailukohde. Torremolinokseen pääsee helposti junalla tai busseilla lähikaupungeista (esim. Málagasta tai Fuengirolasta). Kaupungin sisällä kulkee pari paikallisbussilinjaa. Tämä merkintä on tuotu päivitettynä aiemmasta blogistani.

Kovin paljoa ei ole tullut tässä kaupungissa vietettyä aikaa, mutta lyhyiden visiittien perusteella sanoisin, että ainakin hienot rannat löytyy & paljon ostosmahdollisuuksia. Ja kuten Fuengirolassa, täälläkään et voi välttyä oikein kuulemasta suomen kieltä. ;)

Torremolinoksen keskustassa

 Nähtävää ja koettavaa

> Näistä kohteista löydät tarkemmin tietoa merkinnästä: Lapsen kanssa Aurinkorannikolla.

Krokotiilipuisto Crocodile Park (Cocodrilos Park)
Krokotiilejä ja alligaattoreita makaa puiston altaissa satoja & joitakin muitakin eläimiä täältä löytyy. Kiva kohde lapsille, joita krokotiilit kiehtovat, mutta eipä mikään pakollinen kohde...
Crocodile Park Torremolinos -nettisivut, josta voi katsoa lisätietoja mm. aukioloajoista.

Krokotiilipuisto

AquaLand Torremolinos
Aurinkorannikon suurin vesipuisto. Meillä oli joskus tarkoitus mennä heinäkuun reissulla käymään, mutta jonot olivat sellaiset, että jätettiin väliin… Varmasti täällä tulee kuitenkin vielä joskus käytyä, vaikka hellepäivinä porukkaa riittääkin ja pääsymaksut ovat hieman korkeahkot. Sijaitsee aivan krokotiilipuiston vieressä. Nettisivut.

Parque La Batería. 
Nätti puisto lähellä Montemarin junapysäkkiä. Sopii mainiosti lapsiperheille.

Rantakatua

** Kaikki blogimerkinnät Costa del Solin alueeseen liittyen. **

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerrohan sinäkin mielipiteesi!